محل تبلیغات شما

پوست پیاز مواد مغذی بیشتری به سوپ و خورشت اضافه می کند:

می توانید برای اضافه کردن مواد مغذی بیشتر به سوپ ، خورشت و آب گوشت از پوست پیاز و سیر استفاده کنید. بعد از مدتی پوست کاغذی را از غذا خارج کنید.                                                                               

برشته شدن بهتر سیر با نکندن پوست آن:

وقتی که سیر را کبابی می کنید، پوستش را نکنید. این لایه محافظتی، سیر را نرم نگه می دارد و مواد مغذی بیشتری به آن اضافه می کند.          

دم کرده پوست پیاز خواب آور است:

به دلیل خاصیت خواب آوری، یک فنجان چای پوست پیاز دم کنید. خیلی راحت آب جوش را روی مقداری پوست پیاز بریزید و درپوش ظرف را گذاشته ، اجازه دهید برای 15 دقیقه همانطور بماند. چای را صاف کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید  مطالب این بخش ازکتاب هنرخانه داری رقیه کشتاراست                                                                 

دراین بخش نکاتی رادرباره ی تمیز کردن اجاق گاز بیان میکنیم.

دراین بخش نکاتی رادرباره ی تمیز کردن انواع وسایل خانه بیان میکنیم.

دراین بخش نکاتی رادرباره ی ریزه کاری های آشپزی بیان میکنیم.

  ,پوست ,پیاز ,سیر ,مغذی ,مواد ,    ,پوست پیاز ,مواد مغذی ,می کند ,سیر را

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گنجینه ها علوم تربیتی