۱.برطرف کردن کم نمکي پلو
اگر هنگام دم کردن پلو معلوم شد که نمک ندارد، فوراً مقداري آب نمک تهيه کرده و با آب روغن مخلوط کنيد، سپس آن را بوسيلهي کفگير بر روي تمام قسمتهاي پلو بريزيد بی نمکی آن کاملاً رفع خواهد شد. ۲. خارج کردن ژله از قالب
قبل از خارج کردن ژله از قالب دور آن را با نوک چاقو از ظرف جدا کنيد. سپس کنارههاي ژله را با انگشتان خيس از ظرف به آرامی جدا کنيد. قالب را به مدت ده ثانيه در آب گرم فرو بريد، تا جدارهي ژله کمی ذوب شده و از ظرف جدا شود. سپس قالب را از آب بيرون آوريد و به آرامي تکان دهيد تا ژله کاملاً از قالب جدا شودآنگاه يک بشقاب مرطوب را روي دهانهي قالب بگذاريد و قالب و بشقاب را با همديگر برگردانيد و قالب را به آرامی تکان داده و از روی ژله برداريد. .۳ پف کردن سفيده تخم مرغ
براي اينکه سفيده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بيفزاييد، بعد آن را خوب بزنيد. ۴. خوشمزه تر شدن خورش قیمه
برای اینکه خورش قیمه شما خوشمزه تر شود لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید. مزه آن بسیار خوش طعم می شود و احتیاج به جدا پختن لپه هم نیست و مطمئن باشید، که لپه با گوشت می پزد.
مطالب این بخش ازکتاب هنرخانه داری رقیه کشتاراست
دراین بخش نکاتی رادرباره ی تمیز کردن اجاق گاز بیان میکنیم.
دراین بخش نکاتی رادرباره ی تمیز کردن انواع وسایل خانه بیان میکنیم.
,قالب ,ژله ,آب ,جدا ,سپس , ,قالب را ,را با ,آن را ,از ظرف
درباره این سایت